Certifieringar

Alla våra majsbaserade 100% komposterbara påsar är certifierade och biologiskt nedbrytbara enligt de europeiska standarderna (EN13432). Från våra råvaror, bläck, till färdiga-produkter, kan du vara säker på att något av våra objekt vi producerat kommer att bryta ner och inte skada miljön i processen.

OK compost INDUSTRIAL (EN 13432)

Förpackningar eller produkter med OK-kompost etiketten är garanterade som biologiskt nedbrytbara i en industriell komposteringsanläggning. Detta gäller för alla komponenter, bläck och tillsatser. Den enda referenspunkten för certifieringsprogrammet är den harmoniserade EN 13432: 2000-standarden. I alla händelser uppfyller alla produkter med OK-kompost logotypen kraven i EU: s förpackningsdirektiv (94/62 / EEG).

OK compost HOME

På grund av den relativt mindre volymen av avfall som är involverad, är temperaturen i en kompost klart lägre och mindre konstant än i en industriell kompostering miljö. Därför är kompostering i trädgården en svårare, långsammare process. TÜV AUSTRIA: s innovativa svar på denna utmaning var att utveckla OK kompost HOME för att garantera fullständig biologisk nedbrytbarhet och komposterbart mot bakgrund av specifika krav, även i din komposthack.